Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal’e Amfi Ve Gençlik Merkezi Yapılacak

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ilçede kültürel hayatı hareketlendirecek ve gençler için çeşitli aktivitelerin yer alacağı bir mekanın oluşturulmasına imkan verecek Amfi ve Gençlik Merkezi Projesini seçimin ardından hayata geçireceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Termal’e Amfi Ve Gençlik Merkezi Yapılacak

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimine sayılını günler kala Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar da projelerini açıklamayı sürdürüyor. Bu çerçevede ilçenin kültürel yaşamına katkı sunacak ve gençler açısından da birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak bir projeyi kamuoyu ile paylaştı. Amfi ve Gençlik Merkezi Projesini seçimin ardından hayata geçirmek adına düğmeye basacaklarını ifade eden Acar, “Üvezpınar Mahallemize bulunan Turizm imar Planlarımızda Kültürel Tesis Alanı olarak planlanan 2 bin metre karelik alanda yapmayı planladığımız projeyi çok önemsiyorum. Üst kısmı açık amfi olacak şekilde tasarlanan gençlik merkezi projemizin, alt katlarında gençlerimiz için yapılacak kütüphane, seminer salonları yer alacak” dedi.

İlçenin ihtiyaçlarını bildiklerini ve tüm projelerini de bu ihtiyaçları karşılayacak şekilde planladıklarını dile getiren Acar, “İlçemizin sanatsal ve kültürel hayatına katkı sunacak bu proje ilçemiz açısından önemli bir ihtiyaca cevap verecek. İlçemizdeki etkinlikleri bugüne kadar meydanımızda düzenliyorduk. Ama bu projeyi hayata geçirdiğimizde konserden, tiyatrolara kadar bir çok etkinlik artık Amfi’de gerçekleştirilecek. Amfi’nin altında yer alan gençlik merkezinde ise gençlerimiz için kurslar, eğitimler ve çeşitli aktiviteler yapılabilecek. Biz bütün bu projeleri planlarken ilçemizin ihtiyaçlarını tespit ederek adım attık. Seçimden sonra bir bir hayata geçireceğimiz projeler bu ihtiyaçlara cevap verecek ilçemizin kültürel ve sanatsal hayatına katkı sunacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.