Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal’deki Projeler Masaya Yatırıldı

AK Parti Yalova Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ı makamında ziyaret ederek ilçede hayata geçirilecek olan projeler hakkında istişarede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Termal’deki Projeler Masaya Yatırıldı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Yalova Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş ve Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’i makamında ağırladı. Belediyeye gelişlerinde konuklarını kapıda karşılayan Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ardından Acar’ım makamında gerçekleşen görüşmede ilçede hayata geçirilmesi hedeflenen projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Özellikle Turizm Tahsis Alanları ile ilgili konuda sürecin hızlandırılması gerektiğine dikkat çeken Acar, ilçenin ihtiyaç duyduğu merkezi hükümet destekli yatırımlar hakkında da bilgiler paylaştı. İlçede Termal Belediyesi bütçesi ile başlayan ve önümüzdeki süreçte hayata geçecek projelere de değinen Acar, AK Parti Yalova Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş’e bu anlamda kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

AK Parti Yalova Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş ise Termal’in ilimiz ve hatta ülkemiz açısından çok önemli bir misyon üstlendiğini ifade ederek burada yapılacak her çalışmaya bakanlıklar vasıtası ile destek verilmesi adına Ankara’da ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’de ilçedeki köylerle ilgili İl Özel İdaresi vasıtası ile yapılabilecek çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, AK Parti Yalova Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş ve Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel bir süre daha istişarede bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.