Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temel’den Ankara Çıkarması

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel Ankara’ya giderek, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcılarına ilçede yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2022 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Temel’den Ankara Çıkarması

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, ilçede yapılacak olan yatırımlar, hayata geçirilmek istenen projeler konusunda destek istemek, yaşanan sorunlar ve talepleri iletmek adına Ankara’ya gitti. MHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden Temel, MHP milletvekili, Teşkilatlardan sorumlu genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın, MHP milletvekili ve MHP Genel Başkan yardımcısı Ruhi Ersoy, MHP Aile Kadın ve engellilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Pelin Yılık ile görüştü. Burada yapılan çalışmaları anlatan Temel, destek taleplerini de iletti. İlçenin taleplerinin karşılanması ve istenen yatırımların ilçeye kazandırılması için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını dile getiren MHP Genel Başkan Yardımcıları, Temel’le bir süre daha istişarede bulundular.
MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmelerin son derece verimli geçtiğini ifade eden Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, “Genel Başkanlarımıza ilçemizdeki çalışmalarımızı, yaşadığımız sorunları ve taleplerimizi ilettik. İlçemizde yapılması gereken yatırımlar hakkında desteklerini istedik. Onlar da Esenköy ile ilgili taleplerimizin yerine getirilmesi için gerekli tüm görüşmeleri yapacaklarını bize söylediler. Genel Başkan Yardımcılarımıza bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.