Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tema’dan Tutuk’a Teşekkür Belgesi

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret eden TEMA Vakfı Yalova Temsilcisi Arzu Demir ve yönetim kurulu üyeleri TEMA’ya verdiği desteklerden dolayı Tutuk’a teşekkür belgesi sundular.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2022 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Tema’dan Tutuk’a Teşekkür Belgesi

TEMA Vakfı Yalova Temsilcisi Arzu Demir ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tutuk, belediye çalışmaları hakkında konuklarına bilgiler verdi. TEMA Vakfı Yalova Temsilcisi Arzu Demir ise TEMA olarak ilde yapılan çalışmalar ve ileriye dönük projeler hakkında paylaşımda bulundu. Demir TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç tarafından gönderilen teşekkür plaketini de Tutuk’a sundu. Deniz, “TEMA Olarak yaptığımız her çalışmada Yalova Belediyesi’nin desteğini hep yanımızda buluyoruz. Bu nedenle başkanımıza müteşekkiriz. Ancak TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca’nın isminin Yalova’da yaşatılması için Çınarcık Kavşağına verilmesi bizleri çok duygulandırdı ve mutlu etti. Toprak Dedemizin gelecek nesillere en iyi şekilde anlatılması anlamında da bizden desteğini esirgemeyen başkanımıza TEMA Vakfı adına teşekkür ederim” dedi.

TEMA Vakfının ülkenin her yerinde olduğu gibi Yalova’da da çok önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Tutuk ise, “TEMA Vakfı Yalova’da doğanın korunması, ağaçlandırılması, halkımıza ve özellikle de gençlerimize doğanın sevdirilmesi adına önemli çalışmalara imza atıyor. Biz de Yalova Belediyesi olarak bu çalışmaları yakından takip ediyor ve elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Ebediyete intikal eden ve Yalova’mıza ülkemizin en kapsamlı Arboretumu’nu kazandırıp yaşamının önemli bölümünü de burada geçiren Toprak dedemiz Hayrettin Karaca’nın ise adının Yalova’da yaşatılması bizim açımızdan da son derece önemliydi” şeklinde konuştu.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, TEMA’nın bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmalarla ilgili olarak TEMA Vakfı Yalova Temsilcisi Arzu Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile de istişarelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.