Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatilpark Sezonu Açtı

Yabeltaş tarafından işletilen TİGEM arazisi içindeki Tatilpark, bu yaz da Yalovalıların gözdesi olacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

2006’da Yalova Belediyesi tarafından 5 yıl süreyle kiralanan ve halkın kullanımına açılan Tatilpark, içindeki plaj, restaurant, çay bahçesi, kafeterya, piknik alanları, aquapark ve kır düğün alanlarıyla binlerce Yalovalıya bu yaz sezonunda da mutlu ve keyifli zaman geçirtme konusunda iddialı.

www.yalovatatilpark.com adresi üzerinden internet kullanıcılarının ayrıntılı bilgi edinebilecekleri Tatilpark’ta bir tatil için 8134353 no’lu telefonla da rezervasyon yapılabiliyor.

Yetkililerden alınan bilgiye göre Tatilpark’ta bu sezon 350 yatak kapasiteli 86 bungalovda, kiralama ve sabah kahvaltısı dahil 2 kişi 60 TL’ye, 4 kişi ise 120 TL’ye konaklayabilecek. 100’e yakın personelin görev yaptığı Tatilpark’ta tüm hizmetlerin eksiksiz verilebilmesi için tüm çalışanlar üstün çaba sarfediyor.

İçinde bulunan Aqua Park’ta 200 civarındaki şezlongun yanı sıra yetişkin ve çocuk havuzları ile su kaydırakları yer alıyor. Plajda ise kısa sürede cankurtaran kulübesi yapılarak hizmete girecek. 1000 şezlongu ile yaza son derec e hazır olan kumsalda, deniz ve kum keyfinden sıkılanlar için hemen arka taraftaki bungalovların çevresinde kafeteryalar, kır düğünü ve mangal yerleri, piknik alanları ve akşamları güneşin batışı eşliğinde akşam yemeğinin yenebileceği Kumsal Restaurant yer alıyor. Giriş ücretinin 1 TL olduğu Tatilpark’ı hafta sonları günde 4-5 bin kişinin, hafta içi ise ortalama 2 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.