Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşköprü Belediyesi Sınırlarını Genişletti

Taşköprü Belediyesi’nin sınırları genişledi. Daha önce Aksa fabrikasının batısında olan belde sınırı Topçular iskelesini de içine alacak şekilde genişletildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Taşköprü Belediyesi Sınırlarını Genişletti

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan “ Yalova Valiliğinin onayı ile kurulan ve Taşköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürü Serhat Tarık Erdem, Denizçalı Köyü Muhtarı Halil İbrahim Koç, Taşköprü Merkez Mahalle Muhtarı Celal Karabulut, Kadastro Teknisyeni Mehmet Aygün, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Mehmet Nesim Azat ve Özel Kalem Büro Memuru Ercan Meteoğlu’ndan oluşan komisyon sınır mahalline giderek toprak üstü uygulaması yapmıştır.

Yapılan uygulama sonucunda daha önce AKSA Fabrikasının batı tarafında bulunan Taşköprü Belde sınırı Tavşanlı Belediyesi tarafında bulunan Özten evlerinin batı tarafı sınır olarak tespit edilerek Belediyemiz elemanlarına tutanak ile teslim edilmiştir. Bundan sonra bu bölgede bulunan vatandaşlarımızın, Sanayi kuruluşları, Fabrikalar, Bayrak Tersanesi ve Topçuların adresi Taşköprü Beldesi Merkez Mahallesi olacaktır. Bu konuda ilgili şahıs, kurum ve kuruluşlara gerekli yazılar yazılarak en kısa zamanda adreslerini değiştirmeleri konusunda tebliğ yapılacağını belirten Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan Belediye sınırlarına yeni kattığımız yerlerin burada yaşayan vatandaşlarımıza ve tüm Taşköprü halkına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.