Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taksi Ücretlerine Zam Geldi

Taksi ücretlerine zam geldiğini açıklayan Yalova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin,  “Kilometre 25, taksimetre açılış 40 liraydı, 50 TL’ye yükseltildi. İndi bindi 100 TL'den 150 TL'ye çıktı. Yeni tarife yürürlüğe girdi.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Taksi Ücretlerine Zam Geldi

Akaryakıt ve araç bakım ücretlerine gelen zamlar nedeniyle taksi şoförlerinin zam talebini sonrasında taksilerin kilometre, taksimetre açılış ve indi bindi ücretlerinde düzenlemeye gidildi. Uygulamaya giren yeni tarife hakkında bilgi veren Yalova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin taksici esnafının artan maliyetlere rağmen bir süredir bu duruma dayanmaya çalıştığını dile getirdi. Yeni tarifeyi de açıklayan Çetin, “Kilometre 25, taksimetre açılış 40 liraydı, 50 TL’ye yükseltildi. İndi bindi 100 TL'den 150 TL'ye çıktı.” Dedi.
Yalova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin, Taksiler bekleme durumunda ise dakika başına 5 TL alacağını dile getirdi.

“Zam kaçınılmaz bir hal aldı”

Zam kararı almalarının nedenini de açıklayan Yalova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Çetin, “Sürekli gelen akaryakıt zamları ve artan araç bakım ücretleri nedeniyle şoförlerin uzun süredir talebi vardı. Bu durumlar zam talebini kaçınılmaz hale getirdi. Taksici esnafımız uzunca bir süredir zam yapmamak için direndi. Ancak artık maliyetler gerçekten taksici esnafının bırakın kar etmesini maliyeti karşılamasını bile engelleyecek duruma geldi.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.