Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Su Konusunda Ortak Çalışma Kararı Alındı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve yönetimini makamında ağırladı. Kent konseylerinin önemine değinen Vali Kaya, su kıtlığı konusunda ortak çalışma yapılması çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2023 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Su Konusunda Ortak Çalışma Kararı Alındı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir’i ağırladı. Vali Kaya, kent konseylerinin yerel demokrasinin gelişmesine katkı sağladığını ve önceki görev yaptığı Pendik’te de kent konseyi ile işbirliği içinde olduğunu söyledi. Yalova’da da kent konseyi ile uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğini belirten Vali Kaya, Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip edeceğini de sözlerine ekledi.

Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ise, Vali Kaya’ya yeni görevinde başarılar diledi. Yalova Kent Konseyi’nin faaliyetleri hakkında bilgi veren kandemir, su kıtlığı konusuna özel bir önem verdiklerini ve bu konuda bir strateji belgesi ve eylem planı hazırladıklarını ifade etti.

Kandemir, "Su Seferberliği Yalova Su Verimliliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı"nı Vali Kaya’ya sundu ve ilgili kurum ve kuruluşların da katılımıyla bir çalışma yapılmasını teklif etti.

Vali Kaya, su kıtlığı konusunun çok önemli olduğunu ve bu konuda ortak bir çalışma yapılmasına destek vereceğini söyledi. Vali Kaya, “Su kaynaklarımızın korunması ve verimli kullanılması hepimizin sorumluluğudur. Bu konuda farkındalık yaratmak ve çözüm üretmek için kent konseyi ile işbirliği yapacağız.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.