Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şenköy'e Pazar Yeri Müjdesi

Şenköy’de yaşayan vatandaşların talepleri ile harekete geçen İl Özel İdaresi köyde kurulacak olan Şenköy Pazar Yeri’nin ihalesini gerçekleştirdi. Pazar yeri 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Şenköy'e Pazar Yeri Müjdesi

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Çınarcık ilçesi'ne bağlı Şenköy'de vatandaşların ürünlerini satabilecekleri pazar yeri ihalesinin gerçekleştirildiğini duyurdu. Özellikle yaz aylarında tatil amacıyla Çınarcık'a gelen vatandaşların rağbet gösterdiği Şenköy Pazarı artık düzenli bir alanda kurulacak. Köylülerin yetiştirdikleri ürünleri sattığı Şenköy Pazarı, taze ve günlük ürün arayanların da ilk tercihi oluyor. Bir süredir köydeki vatandaşlardan gelen talep ile harekete geçen İl Özel İdaresi, köyde yapılacak pazar yerinin ihalesini gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İlimize yeni bir tesis daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mescit, fırın, çayocağı, otobüs durağı, aydınlatma, peyzaj ve güvenlik kamera sistemini de ihtiva eden Şenköy Pazar Yeri'nin ihalesi bugün yapıldı. Yaklaşık 4,5 milyon tutarındaki yatırımımız Yalova'mıza ve Şenköy'ümüze hayırlı olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.