Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şengünlü Gözyaşları Arasında Uğurlandı

Yalova Belediyesi İktisat Birimi Yetkilisi Zeynep Filiz Şengünlü bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Şengünlü için Yalova Belediyesi’nde hüzün dolu bir tören düzenlenirken, gözyaşları sel oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova belediyesi Zabıta Müdürlüğü İktisat Birim Yetkilisi olan Zeynep Filiz Şengünlü kanser hastalığına bağlı olarak geçtiğimiz günlerde İstanbul Avrupa Hastanesi Onkoloji Servisi’nde tedavi altına alınmıştı. Hastalığı ağırlaşan Şengünlü yapılan tüm tedavilere rağmen amansız hastalıktan kurtulamayarak 47 yaşında hayata gözlerini yumdu. Şengünlü için yıllardır mesai yaptığı Yalova Belediyesi’nde bir tören düzenlendi. Merhumenin yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda seveninin katıldığı törende gözyaşları sel olup aktı. Şengünlü’nün tören kıyafeti giymiş zabıtaların omuzlarında belediye önünde hazırlanan tören alanına getirildi. Burada törene katılanlara hitap eden Yalova Belediye Meclis Üyesi İlker Güngör, “Çok kıymetli bir mesai arkadaşımızı, kardeşimizi kaybettik. Acımız çok büyük. Tüm yakınlarının ve belediyemizin başı sağolsun” dedi.

Şengünlü’nün naaşı buradaki törenin ardından Muhammediye Camiine götürüldü. Şengünlü Cuma Namazına müteakiben kılınan Cenaze Namazı’nın ardından Yalova Şehir Mezarlığında defnedildi.

Biz de Yalovamız.com olarak merhumeye Allahtan rahmet, acılı ailesi ve akrabaları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.