Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahil Yosunlardan Arındırılıyor

Yalova Belediyesi sahil temizliklerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Tuncalp ve Nadir Sitelerinin sahili de yosunlardan arındırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Sahil Yosunlardan Arındırılıyor

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yol, park ve bahçe temizliklerinin yanı sıra sahillerin temizlik işlemlerini de aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Nadir ve Tuncalp Sitelerinin sahilleri de yosunlardan arındırıldı. Yaz sezonunun geri kalanında vatandaşların rahatça denize girmeleri ve kumsallardan faydalanmalarını sağlamayı hedefleyen belediye çalışmaları bir kaç gün içerisinde tamamlayacak.

Çalışmalar bu bölgedeki iki sitede yaşayan vatandaşları da mutlu etti. Belediye yetkililerine ilgisinden dolayı teşekkür eden site sakinleri, "Sahil feribotların dalgası nedeniyle sürüklenen yosunlarla kaplanmıştı. Bu da kötü bir kokunun oluşmasına neden oluyordu. Durumu belediye yetkililerine bildirdik. Onlarda kısa sürede ekiplerini buraya sevk ederek gerekli temizlik işlemini yaptılar. Sahil şimdi daha temiz ve daha sağlıklı bir hale geldi" diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.