Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Sağlık Turizminde Daha İleri Noktalara Gelmeliyiz"

Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziya Karatekin'i makamında ziyaret eden YAKHAD Başkanı Sibel Beyosmanoğlu Yalova'nın sağlık turizmi konusunda daha ileri noktalara gelmesi gerektiğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
"Sağlık Turizminde Daha İleri Noktalara Gelmeliyiz"

Yalova Kanser Hastaları Derneği (YAKHAD) Başkanı Sibel Beyosmanoğlu ve beraberindeki heyet, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin ve müdür yardımcısı Semra Baykır'ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette, Yalova'nın kültür ve turizm alanındaki çalışmaları ele alındı. Karatekin, YAKHAD heyetine yürütülen projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Beyosmanoğlu, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ettiklerini belirterek, "Özellikle Sağlık Turizminin Yalova'mızda en üst seviyeye gelmesi için yapılan ve yapılacak çalışmaların değerli olacağına inanıyoruz. Dernek olarak bu konuda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yalova'mızın turizmde daha da gelişmesi ve sağlık turizminde Türkiye'de ön sıralarda yer alması dileğimizle."dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karatekin de YAKHAD'ın her zaman destekçisi olduklarını ve ortak çalışmalar yapmak için açık olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.