Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Roman Vatandaşlarımızın Yaşam Koşulları İyileştirilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Roman vatandaşların yaşam koşullarını ve refah düzeylerini iyileştirmek için toplantı düzenledi. Roman dernekleri başkanlarının da katıldığı toplantıda, Roman vatandaşların sorunlarına ve ihtiyaçlarına yönelik talepler ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Roman Vatandaşlarımızın Yaşam Koşulları İyileştirilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Roman vatandaşlarımızın yaşam koşullarını ve refah düzeylerini iyileştirmek için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, İl Eylem Planı Çalışma Grubunda yer alan kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı temsilcileri ve ilimizde faaliyet gösteren dört roman derneği başkanı katıldı. Toplantıda, Roman vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına yönelik talepler ele alındı. İl Eylem Planı kapsamında kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, toplantıda yaptığı konuşmada, Roman vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışacaklarını belirtti. Laçin, "Roman vatandaşlarımızın yaşam koşullarını ve refah düzeylerini iyileştirmek için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi.

Roman Dernekleri yetkilileri ise toplantının önemine dikkat çekerek, "Toplantıda, Roman vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik önemli adımlar atıldı. Bu çalışmalardan dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
Toplantı, Roman vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için atılacak adımlara ilişkin görüşlerin alınmasıyla sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.