Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rekabet Kızıştı

Yalova'da Şehirlerarası otobüs terminalinin açılmasından sonra otobüs firmaları arasındaki rekabetin gözle görülür bir şekilde arttığı gözleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova Belediyesi Şehirlerarası otobüs terminalinin hizmete girmesinden sonra ilk olarak şehir merkezinde tüm itirazlara rağmen yazıhane açan Efe Tur'dan sonra Metro ve Kamil Koç yazıhanelerinin de hizmete girmesinden sonra Yalova'da otobüs rekabetin daha da fazla artacağı gözleniyor.

Şimdilik sadece şehir merkezinde Yazıhane açabilen otobüs firmalarının bu durumda bile hizmet vermek için çaba sarf etmeleri ve kısa zamanda rekabet ortamı yaratarak yolcu kapma yarışı en fazla otobüsle seyahat eden müşterileri mutlu ediyor. Bu rekabetin kaliteli hizmet anlayışı için öncü olacağını belirten Yalovalılar ise, “Yalova seyahat bu ilin en köklü kuruluşlarından biridir. Yalova seyahatle birlikte diğer firmaların Yalova'da hizmet vermesi birbirleri arasındaki rekabetle kaliteli hizmete dönüşeceğine inanıyoruz. Terminalin açılması ve yeni seyahat firmalarının Yalova'da hizmet vermesi bizleri mutlu ediyor. Yetkililerin yapmış oldukları bu hizmet dolayı teşekkür ederiz. Ama vatandaşında zor durumda kalmaması ve terminale gitmek için otobüs firmalarının servislerini kullanma hakkı olduğuna inanıyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.