Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rehabilitasyon Merkezi’nin Önü Açıldı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal’deki Rehabilitasyon Merkezi’nin üniversiteye tahsisi konusunda prosedürlerin bittiğini, geriye yalnızca yazışmaların kaldığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Rehabilitasyon Merkezi’nin Önü Açıldı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal’de atıl durumda bulunan Rehabilitasyon Merkezi’nin üniversiteye tahsis edilmesi için son aşamaya geldiklerini belirtti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eruslu, merkezin Kızılay ve Sağlık Bakanlığı’ndan Orman Bakanlığı’na tahsis edildiğini, merkezin Orman Bakanlığı’ndan da kendilerine tahsis edilmesini beklediklerini söyledi. Rektör Eruslu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nda tahsis konusunda söz aldıklarını belirtti.
Bakanın Taahhüdü Var

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Rehabilitasyon Merkezi’nin üniversiteye tahsisi konusunda kanuni değişikliği de yaptığını söyleyen Eruslu, “Kızılay ve Sağlık Bakanlığı’ndan oranın üniversiteye tahsisi için merkez Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na geçti. Biz geçen hafta Orman Bakanlığı’na onlara geçen belgeleri sunduk. Orman Bakanımız Veysel Eroğlu’nun da taahhüdü var. En kısa zamanda Yalova Üniversitesi’ne tahsis edilmesi gündemde. Orman Bakanlığı da orayı bize verebilmek için kanuni değişikliği yaptı. Dolayısıyla projenin önü açıldı. Bakan Eroğlu ile de görüştüm. O da diğer işlemleri halletmemizi istedi ve bize söz verdi. Prosedürler bitti geriye yazışmalar kaldı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.