Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan Pidesi 6 TL’den Satılacak

Yalova’da ki fırınlar Ramazan Pidesi’nin fiyatını belirledi. Alınan karara göre 330 gram ağırlığındaki Ramazan Pidesi 6 TL’den tüketiciye ulaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2022 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Ramazan Pidesi 6 TL’den Satılacak

Ramazan’ın başlamasına sayılı günler kala, Ramazan sofralarının olmazsa olmazı Ramazan Pidesi’nin fiyatı da merak konusu oluyordu. Geçen yıl aynı ağırlıktaki Ramazan Pidesi 4 TL’den satılırken bu yıl artan maliyetler nedeni ile fırıncılar pidenin de fiyatını arttırmak zorunda kaldılar. Alınan karara göre bu Ramazan ayında 330 gramlık pide 6 TL’den satılacak.

Fırıncı da vatandaş da haklı
Fırıncılar kendilerinin de fiyat artışından memnun olmadıklarını ifade ederek, “Biz de toplumun bir parçasıyız. Elbette ki evlerimizin temel gıda maddesi olan ekmeğin, ya da Ramazan sofrasının vazgeçilmezi olan pidenin fiyatının artmasından biz de mutlu değiliz. Ama gerçekten un, yağ ve enerji fiyatlarındaki artış zaten çok az olan ekmekteki kar marjını neredeyse ortadan kaldırdı. Zam yapmak kaçınılmaz hal aldı. Aksi takdirde bırakın kar etmeyi, yanımızdaki personellerin maaşını ve sigortalarını yatıramayacak duruma geleceğiz. Elbette vatandaşlar artan fiyata tepki göstermekte haklı ama anlayışla karşılanmalı ki fırıncılar da haklı” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.