Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Protokol, Üniversite İftarında Buluştu

Yalova Üniversitesi tarafından Safran Yerleşkesi Bahçesinde düzenlenen iftar il protokolünü bir araya getirdi. Burada konuşan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, “Üniversitemiz hizmete girecek yeni bölümlerle daha da büyüyecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Protokol, Üniversite İftarında Buluştu

Yalova Üniversitesi tarafından Safran Yerleşkesinde düzenlenen iftar yemeğine Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Vali Yardımcıları Şakir Özdikici, Cezmi Türk Göçer, Ergun Güngör ve Beyazıt Tanç, İl Emniyet Müdürü A.Selim Akyıldız ile Yalova protokolünden çok sayıda davetli katıldı. Burada konuşan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, “Yalova Üniversitesi’nin her zaman söylediğimiz gibi ülkenin en iyi üniversitesi olması için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Buna yönelik önemli adımlarda atıyoruz. Türkiye’de ilk olacak bir çok bölüm üniversitemiz bünyesinde 2012 yılında açılacak. Bu bölümler üniversitemizin daha da fazla büyümesine ve talep görmesine de imkan sağlayacak. Tek hedefimiz bu ile yakışan bir üniversiteyi Yalova’ya kazandırmak” dedi.
AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun’da üniversitenin ile neler kazandıracağını bildikleri dile getirerek desteklerini süreceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.