Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Protokol Bayramlaştı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Ramazan Bayramı münasebetiyle il protokolü, kurum amirleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Protokol Bayramlaştı

Valilik makamında gerçekleştirilen bayramlaşmaya AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de katıldı.

Yalova protokolü düzenlenen programla bayramlaştı. Yalova Valiliğinde gerçekleşen bayramlaşmada vekiller, belediye başkanı ve kurum müdürleri ile sohbet eden Vali Kaya, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Bayramın ilde tam bir huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığını dile getiren Vali Kaya, bayramın hayırlara vesile olması dileklerinde de bulundu.

Vali Kaya, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, "Ramazan Bayramı'nı birlik ve beraberlik içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm Yalovalıların bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Ramazan Bayramı'nın ilimizde huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık. Emniyet ve jandarma ekiplerimiz 7/24 görev başında olacak. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Valilik makamında düzenlenen bayramlaşmaya, Yalova'da görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri de katıldı. Bayramlaşma sırasında vatandaşlar Vali Kaya ve protokol üyeleriyle sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.