Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazaryerlerinde Sorunlar Bir Bir Çözülüyor

Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu, pazar yerlerindeki eksikliklerin giderilmesi için başlattıkları çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2026 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2026 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Pazaryerlerinde Sorunlar Bir Bir Çözülüyor

Mescitlerden elektrik sistemlerine kadar birçok noktanın yenilendiğini belirten Kalyoncu, esnafın taleplerini önceliklendirdiklerini vurguladı.

Yalova’da hem esnafın hem de vatandaşların daha konforlu bir ortamda alışveriş yapabilmesi adına pazar yerlerinde kapsamlı bir yenileme seferberliği başlatıldı. Yalova Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası, merkezdeki pazar yerlerinde tespit edilen sorunları ortadan kaldırmak için teknik ve fiziki düzenlemeleri hayata geçiriyor. Özellikle Kapalı Pazaryeri ve Adnan Menderes Pazaryeri’nde yoğunlaşan çalışmalarla, esnafın günlük ihtiyaçlarına modern çözümler sunuluyor.

Çalışmalar kapsamında pazarcı esnafının ibadetlerini daha huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla 4 ayrı mescit tamamen yenilenerek hizmete açıldı. Hijyen ve estetiğin ön planda tutulduğu çevre düzenlemelerinin yanı sıra, Kapalı Pazaryeri’nde bulunan merdivenler ve çeşme kenarları da modern bir görünüme kavuşturuluyor. Ayrıca güvenlik ve aydınlatma konularında da önemli adımlar atılarak, elektrik ve kamera sistemleri bütünüyle elden geçirildi.

Yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi veren Oda Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu, esnafla sürekli istişare içinde olduklarını belirterek, "Pazar yerlerimizde yaşanan sorunları bir bir çözüyor, esnafımızın ihtiyaçlarını yerinde gideriyoruz. Gelen talepler doğrultusunda Kapalı Pazaryerimizde bulunan merdiven ve çeşme kenarlarının yenilenmesi ile çevre düzenlemesi çalışmalarımıza başladık. Güvenliği artırmak adına kamera sistemlerimizi ve elektrik altyapımızı tamamen yenileyerek esnafımızın hizmetine sunduk. Ayrıca hem Kapalı Pazaryeri hem de Adnan Menderes Pazaryerimizde bulunan toplam 4 mescidimizi baştan aşağı yeniledik. Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Biz, esnafımızın daha modern ve sorunsuz bir ortamda çalışması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz." dedi.

Pazar yerlerindeki fiziki iyileştirmelerin sadece esnafı değil, pazara gelen Yalovalı vatandaşları da memnun etmesi hedefleniyor. Kamera sistemlerinin modernize edilmesiyle pazar alanlarındaki güvenlik denetimi artırılırken, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kış ve yaz aylarında yaşanan teknik aksaklıkların da önüne geçilmesi planlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.