Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özürlülere Yardım Kolisi Dağıtıldı

Türkiye Sakatlar Derneği Yalova Şubesi Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi engelli üyelerine içerisinde çeşitli gıda maddelerinin bulunduğu yardım kolileri dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Ramazan ayı nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Yalova Şubesi yardıma muhtaç engelli üyelerine gıda maddelerinden oluşan yardım kolileri dağıttı. Bunu her yıl imkanları ölçülerinde yapmaya çalıştıklarını dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Yalova Şubesi Başkanı Alparslan Erkoç, “Ramazan ayında yardıma ihtiyacı olan engellilerimize bu şekilde yardım etmek bizleri oldukça fazla gururlandırıyor. Başta engelli ve engelli aileleri olmak üzere dağıtmış olduğumuz bu ramazan kolileri inşallah amacına ulaşıyordur. İhtiyaç sahiplerimizin derneğimize gelerek bu yardımdan faydalanacaklarını belirtmemiz gerekiyor. Bize,ihtiyaç sahiplerine bu yardımı yapmamızda büyük katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Dağıtılan yardım kolilerini alan yardıma muhtaç özürlüler ise memnuniyetlerini dile getirdiler. Koliler özürlülerin evlerine kadar dernek tarafından bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.