Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özürlüler Coşkun’u Ziyaret Etti

Türkiye Sakatlar Federasyonu Yalova Şubesi Başkanı Alparslan Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Yalova İl Başkanı Temel Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Coşkun, “Artık özürlülerimize eskisinden olduğundan daha fazla ilgi göstermek zorundayız” dedi.

AKP Yalova İl Başkanı Temel Coşkun’u makamında ziyaret eden Türkiye Sakatlar Federasyonu Yalova Şubesi Başkanı Alparslan Erkoç, “Temel Coşkun’un il başkanlığı özürlülerimiz için bir şans. Temel Coşkun’un olduğu her yerde bizde olacağız” dedi.

AKP Yalova İl Başkanı Temel Coşkun ise, “Özürlülerimiz benim için her zaman önemli olmuştur. Ancak artık iktidar partisinin il başkanı olmamız kaydı ile özürlülerimize her zaman olduğundan daha fazla ilgi göstermek bir zorunluluk olmuştur. Hem partimiz hem de şahsen Temel Coşkun olarak özürlülerimizin tüm sorunları ile ilgilenmeye ve sizlerin dertleri ile hem hal olmaya devam edeceğiz. Hayatı sizlerle paylaşacağız” dedi.

YOSK’den de övgüyle bahseden Coşkun, “YOSK Yalova’nın adını Türkiye’ye duyuran önemli kulüplerimizden birisidir. Bu nedenle de YOSK ve kulüp yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.