Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdilek’in Şampiyonu Belli Oldu

Özdilek tarafından bu sene ikicisi düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası İşletme ve Mağaza takımlarının yer aldığı final mücadelesiyle son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Geçen sene de finale kalıp kupayı son anda kaçıran İşletme takımı bu sene Mağaza takımını maçın başında bulduğu muhteşem golle 1-0 mağlup ederek Şampiyon oldu. Maçta çok fazla gol pozisyonu olmamakla beraber İşletme takımı kalecisi Alaattin Kefeli kritik anlarda yapmış olduğu kurtarışlarla maçın yıldızı oldu.
Günün diğer maçında ise Market ve Cafe-Restaurant takımları 3.,4.’lük maçında karşı karşıya geldiler. Maçı kazanan Market takımı 3.olurken Cafe-restaurant takımı turnuvayı son sırada tamamladı.
Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde Şampiyon İşletme takımına kupasını Yalova Özdilek İşletme Müdürü Cevat Bezek takdim ederken, turnuva gol kralı olan market takımı oyuncusu Hakan Sarıbaş’a ödülünü Yalova Özdilek Güvenlik Amiri Ali Çetinkaya, turnuvanın en centilmen futbolcusu ödülünü ise İl hakem kurulu Başkanı Fırat Kızıl Cafe-Restaurant takımı oyuncusu Kaya Kurtkaya’ya takdim etti.
Özdilek çalışanlarının da ilgiyle izleyip birimlerine destek verdiği Özdilek Futbol Turnuvasının önemine ve güzelliğine değinen Yalova Özdilek Personel Şefi Furkan Göksel “Bizim için vazgeçilmez olan çalışan memnuniyetini sağlamada, rekabet ve birlikteliğin bir arada yaşandığı bu tür organizasyonlar büyük önem teşkil etmektedir. Çalışanlarımız olumlu yönde etkilenmekte ve motivasyonları artmaktadır.”dedi.









Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.