Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otobüslerde Yoğunluk Erken Başladı

Bu yıl Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkması tatil planı yapan vatandaşların da harekete geçmesine neden oldu. Hal böyle olunca otobüslerde yer bulamama kaygısı yaşayan vatandaşlar ise daha şimdiden tatile gidecekleri günler için rezervasyon yaptırmaya başladılar.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Otobüslerde Yoğunluk Erken Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartıldığının müjdesini vermişti. Bu açıklama en çok da tatile ya da başka illerdeki yakınlarının yanına gidecek olanları mutlu etti. Ancak tatilin 9 gün olması ve bayramlarda otobüslerde yer bulmanın neredeyse imkansız hale gelmesi vatandaşları erken rezervasyona yöneltti. Daha şimdiden otobüslerden rezervasyon yaptırılmaya başlandığını dile getiren Yalova Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaşar Gençer, “Tatilin 9 gün olması elbette vatandaşları harekete geçirdi. Vatandaşlar bayramlarda yaşanan yoğunluğu da bildiklerinden işlerini son günlere bırakmamak adına erkenden biletleri rezerve etmeye başladılar. Bayramdaki birçok sefer daha şimdiden doldu bile. Biz Ramazan Bayramı’ndan önce tüm seferlerin dolacağını belki duruma göre ek seferler dahi koymamız gerekeceğini düşünüyoruz” dedi.

Vatandaşlar ise, “İşimizi son güne bırakıp bilet bulamama riskine girmemek için şimdiden bilet almayı tercih ediyoruz. Aksi takdirde otobüsler doluyor ve siz gideceğiniz yere gidemiyorsunuz. “ diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.