Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortak Projelere İmza Atılacak

Yalova Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca’yı makamlarında ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Ortak Projelere İmza Atılacak

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, Yalova Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç’i konuk etti. Ziyarette, Yalova Üniversitesi, Sağlık İl Müdürlüğü ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki iş birliği ve ortak projeler ele alındı. Üç kurumun yöneticileri, sağlık alanındaki iş birliğini güçlendirmek ve Yalova için faydalı projeleri hayata geçirmek için fikir alışverişinde bulundular.

Görüşmede, sağlık alanında eğitim ve araştırma faaliyetlerinin geliştirilmesi, Yalova'da sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve Yalova'nın sağlık turizminde önemli bir merkez haline gelmesi için ortak çalışmalar yürütülmesi konuları üzerinde duruldu.

Ziyaretin sonunda Yalova Üniversitesi, Sağlık İl Müdürlüğü ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında yakın iş birliği ve ortak projelerin geliştirilmesi konusunda mutabakat sağlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.