Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önder'den, "Sessiz Olun" Çağrısı

Yalova Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder 15 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan YGS sınavı ile ilgili olarak sürücülere sessiz olmaları çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2015 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Önder'den, "Sessiz Olun" Çağrısı

YGS sınavı 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak. Sınav süresince, sınavların gerçekleştirileceği okulların çevreleri trafiğe kapatılacak. Buna rağmen öğrenciler açısından son derece büyük önem taşıyan bu sınav konusunda sürücülerin daha duyarlı davranmalarını isteyen Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder bir açıklama yayınladı. Sürücülerden daha sessiz olmalarını isteyen Önder açıklamasında, "Üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), Pazar günü yapılacak. Türkiye’nin pek çok şehrinde olduğu gibi Yalova’da da çocuklarımız, bir yıl boyunca hazırlandıkları YGS’ye girecekler. Sınav, saat 10.00’da başlayacak ve 160 dakika sürecek.

Pazar günü sınavın yapılacağı saatlerde ve özellikle de okul önlerinde, öğrencilerimizin dikkatini dağıtacak ve sınava odaklanmalarını engelleyecek davranışlardan kaçınılması gerekiyor. Bu nedenle; başta toplu taşıma araçları olmak üzere, sınav süresince trafikte seyreden araçların klakson çalmamaya özen göstermesi, anons yapılmaması ve gürültü yaratacak faaliyetlerden kaçınılması gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Bu çerçevede, Yalova Valiliği, Yalova Belediye Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere; tüm kurum ve kuruluşların sınavın sükûnet içerisinde yapılmasına yönelik olarak gerekli tedbirleri alacağını düşünüyoruz.

Yalova Kent Konseyi olarak bizlerde 15 Mart Pazar günü için Biraz daha sessizlik! diyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.