Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullarına Dualarla Yolcu Edildiler

Esenköy Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da beldedeki öğrenciler ildeki ve ilçelerdeki okullara ücretsiz olarak taşıyacak. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk gününde öğrencileri dualarla yolcu etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Okullarına Dualarla Yolcu Edildiler

Esenköy Belediyesi’nin eğitime olan desteği bu yılda sürüyor. 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla okullarına merhaba diyecek olan öğrenciler için Esenköy Meydanında belediye tarafından bir kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıda öğrencileri Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve belde protokolü de yalnız bırakmadı. Öğrencilerle birlikte kahvaltı yapan Temel her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin gerek il merkezindeki ve gerekse ilçelerdeki okullarına ücretsiz olarak taşınacağını söyledi. Göreve gelirken verdiği en önemli sözlerden birisinin de bu olduğunu hatırlatan Temel, “O günden beri sözümüzü hep tuttuk. Görev süremin son gününe kadar da bu sözü tutmayı sürdüreceğim. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın en iyi şekilde eğitim alması çok önemli. Biz de bu bilinçle eğitime olan desteğimizi aralıksız sürdürüyoruz. Beldemizde bulunan okullarımızın da daha iyi eğitim verebilmesi için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Ben okulları ile buluşan tüm öğrencilerimizi ve onları eğitmek adına gayret gösteren eğitim camiasına yürekten başarılar diliyorum” dedi.
Ardından dualar eşliğinde kendilerini okullarına taşıyacak olan servislere binen öğrenciler, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, belde protokolü ve aileler tarafından okullarına yolcu edildiler. Servisler okul çıkışlarında da öğrencileri alarak Esenköy’e getiriyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.