Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Okul Kantinleri Seçim Günü Açık Olacak”

Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak okul kantinlerinin seçim günü açık tutulacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Okul Kantinleri Seçim Günü Açık Olacak”

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde okul kantinlerinin oy verme günü açık bulundurulmasına karar verdi. Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, yaptığı açıklamada, Ankara Kantin İşletmecileri Esnaf Odası'nın YSK'ya yaptığı yazılı başvurusu sonucu bu kararın alındığını söyledi.

Işılak, "YSK, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde okul kantinlerimiz açık bulundurulması ve seçim günü boyunca sandık görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın su ve gıda ihtiyaçlarını karşılanması yönünde karar almıştır" dedi.

Işılak, seçim günü kantinlerde toplanma ve yoğunluk olmaması adına masa ve sandalyenin bulundurulmayacağını da kaydetti. Vatandaşların su ve gıda ihtiyaçlarını karşılayarak kantin alanından ayrılacağını belirten Işılak, YSK'nın almış olduğu bu karardan dolayı kantin esnafı olarak çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.