Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere Polislik Mesleğini Öğrendiler

Yalova Emniyet Müdürlüğü, il geneli okullarda yapılan toplantılar neticesinde alınan kararlar doğrultusunda öğrencilere polis mesleğini tanıtmak için bir etkinlik düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Öğrencilere Polislik Mesleğini Öğrendiler

Etkinlik kapsamında Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 4-C sınıfı ile Cumhuriyet Ortaokulu 5-A sınıfı öğrenci ve öğretmenleri, yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret etti.

Etkinlik sırasında öğrencilere, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü (Haber Merkezi), Asayiş Şube Yunus Tim motorize ekipleri ile Trafik Şahin motorize ekipleri görevli personeller tarafından tanıtıldı. Öğrenciler, polislerin kullandığı araç, gereç ve teknolojileri yakından görme ve deneme fırsatı buldu. Ayrıca polislerin günlük çalışma rutinleri, mesleğin zorlukları ve güzellikleri, polis olma şartları ve eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Etkinliğin sonunda öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ün makamında ağırlandı. Öğrencilerle karşılıklı sohbet ederek, onlara hediyelerini takdim eden Gözüm, “Öğrencilerimizin polis mesleğine ilgi duymalarını ve bu mesleği seçmelerini çok isteriz. Bu etkinlikle onlara polisliğin ne kadar güzel ve onurlu bir meslek olduğunu göstermek istedik. Onlara başarılar diliyoruz.” dedi. Etkinliğin ardından Müdürlüğün servis araçlarıyla öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına sevki sağlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.