Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Narkotik Suçlarla Mücadele Kararlılıkla Devam Edecek”

Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Jandarma Komutanlığı, 01-31 Ocak 2024 tarihleri arasında yaptıkları operasyonlarda önemli oranda uyuşturucu madde ele geçirdi. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ise Narkotik suçlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Narkotik Suçlarla Mücadele Kararlılıkla Devam Edecek”

Yalova Valiliği’nden yapılan açıklamada, il genelinde narkotik suçlarla mücadele kapsamında Ocak ayında yapılan operasyonel faaliyetler, denetimler ve çalışmaların sonuçları paylaşıldı. Açıklamada, Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Yalova Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan ve nakleden şahıslara yönelik operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, operasyonlarda 2 kilogram 653 gram skunk ve 27 kök skunk bitkisi, 99 gram esrar maddesi, 5 kilogram 183 gram metamfetamin, 457 gram bonzai maddesi, 87 adet captadon ve 649 adet sentetik hap ele geçirildiği, ayrıca 173 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı, 20 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınanlardan 7’sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, ilde huzurun, güvenin sağlanması için durmaksızın çalışan emniyet güçlerine teşekkür etti. Kaya, “Narkotik suçlarla mücadelede kararlılığımız devam edecektir. Uyuşturucu madde kullanan, satan ve nakleden şahıslara göz açtırmayacağız. Vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.