Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merkez Köylere Hizmet Birliği Son Toplantısını Yaptı

Yalova Valiliği bünyesinde çalışan Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Yalova Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar başkanlığında son toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2019 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Merkez Köylere Hizmet Birliği Son Toplantısını Yaptı

Yalova merkeze bağlı köylerle ilgili yatırımların ve çalışmaların koordinesini sağlayan Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği 2014/2019 çalışma dönemini sonlandırdı. Yapılan son toplantıya Yalova Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar başkanlık ederken İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, muhtarlar Mehmet Emin Baysal, Melih Boz ve Yusuf Harputoğlu da katıldı. 5 gündem maddesi ile gerçekleşen toplantı sonrasında söz alan Yalova Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, “Bir çalışma dönemini daha tamamladık. 5 yıllık süreçte merkez köylerimize en iyi hizmeti üretebilmek adına elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyduk. Ben birlik üyesi arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı sonrasında birliğe sundukları katılardan dolayı Yalova Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar tarafından İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, muhtarlar Mehmet Emin Baysal, Melih Boz ve Yusuf Harputoğlu’na teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.