Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalle Sakinleri Okul Bahçesini Geri İstiyor

Fevzi Çakmak Mahallesi Saffet Çam Sokak Üzerinde bulunan Saffet Çam Ortaokulu’nun bahçesinin yaz tatilinde otopark olarak işletilmesi kararı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2019 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Mahalle Sakinleri Okul Bahçesini Geri İstiyor

Mahalle sakinleri, “Çocuklarımızın yaz boyunca oyun oynayacağı tek yer okul bahçesi biz burasının otopark olmasını istemiyoruz” dediler.

Saffet Çam Ortaokulu’nun bahçesi yaz sezonunda otopark olarak işletilecek. Okul yönetimi tarafından alınan bu karar ise mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Mahalle sakinleri, “Bu bölgede çocuklarımızın güven içerisinde oyun oynayabilecekleri 2 nokta var. Birisi Doğanspor tesisleri ki buraya çocukların girmesine izin verilmiyor. Tek yer de okul bahçesi kalıyor. Okul yönetimi bu yaz tatilinde bahçenin otopark olarak işletilmesi kararını aldı. Bu da çocuklarımızın tek oyun alanının da artık ortadan kalkması anlamına geliyor. Şimdi çocuklarımız ya araçların sürekli olarak geçtiği caddede oynayacaklar ya da evden hiç çıkamayacaklar. Biz burasının otoparka dönüştürülmesini istemiyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.