Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Köy Yolları Dökülüyor

Yalova'da bir çok köy yolu kelimenin tam anlamıyla dökülüyor. Yol sathında oluşan çukurlar araçlara zarar verirken gece olduğunda ise kazalara davetiye çıkartıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2014 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Köy Yolları Dökülüyor

İl Özel İdaresi sorumluluğunda olan köy yolları son günlerde sürücülerin tepkisine neden oluyor. Zira bu yollar bakımsızlıktan lime lime dökülüyor. Bir çok yol neredeyse çile yoluna dönüşürken araçları hareket ettirmenin imkansızlaştığı yerler dahi var. Vatandaşlar İl Özel İdaresinin bir an önce bu yollarla ilgili çalışmaları yapmasını bekliyorlar.



Samanlı-Akköy Yolu Sürücülerin Kabusu Oldu

Yalova'ya bağlı merkez köylerden olan Samanlı Köyü ile Termal ilçesine ait Akköy arasını bağlayan yol gerek bölgede yapılan otellere malzeme taşıyan ağır tonajlı araçlar ve gerekse alt yapı çalışmalarına bağlı olarak adeta delik deşik bir hale geldi. İl Özel İdaresi sorumluluğundaki bu yol sürücülerin korkulu rüyasına dönüştü. Yol sathında açılan devasa çukurlar araçlara ciddi hasarlar veriyor. Geceleri ise neredeyse görülmesi imkansızlaşan bu çukurlar yolu kullanan araçlar için olası kazalara davetiye çıkartıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Samanlı Köyü Muhtarı Çetin Pehlivan'da yolun durumuna tepki gösterdi. Yolu kullanan sürücülerin taleplerini İl Özel İdaresine bildirdiklerini ve bu yolun bir an önce yapılmasını istediklerini belirten Pehlivan, "Akköy ve Samanlı arasındaki en önemli bağlantı bu yol. Ancak yol çeşitli nedenlerle bozuldu. Çukurlar açıldı ve bu çukurlar araçlara zarar veriyor. Muhtarlık olarak yazı ile İl Özel İdaresi'ne başvuruda bulunarak yolun sıcak asfaltla kaplanmasını ve yolun şartlarının iyileştirilmesini istedik. Beklemedeyiz. Umarız en kısa sürede bu yol düzeltilir ve sürücüler büyük bir dertten kurtarılır" diye konuştu.
Konuya en büyük tepki de doğal olarak sürücülerden geldi. Sürücüler de, "Bu yol bir kaza meydana gelince mi düzeltilecek. Sorumlular neden buradaki durumu görmezden geliyorlar" dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.