Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konuk Ekiplerden Salman'a Ziyaret

Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG) tarafından bu yıl 31'ncisi düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılan ekipler Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Konuk Ekiplerden Salman'a Ziyaret

TUFAG tarafından bu yıl 31'ncisi düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali renkli görüntülere sahne oluyor. Bu kapsamda Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da konuk ekipleri kabul etti. Yalova Belediye Meclisi Salonu'nda festival için Yalova'ya gelen ülkelerin temsilcileri ile buluşan Salman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Yalova hakkında konuklarına bilgiler veren Salman konuk ekip tensilcilerine hediyeler sundu.

Festival Kortej'le başladı
TUFAG Uluslararası Halk Dansları Festivali, düzenlenen kortej ile başladı. Yaklaşık 200 kişilik bir ekibin katılımı ile start alan festivalin korteji Deprem Anıtı’ndan başlayarak Gazipaşa Caddesi boyunca sürdü. Mini Anfi tiyatroda gösteri yapan ekiplere Yalovalılar  ilgi göstererek sık sık alkışladı. Festivalde bu yıl Arjantin, Şili, Arnavutluk, Gürcistan, Bulgaristan, Sırbistan ve KKTC’den gelen halk dansları ekipleri yer aldı. TUFAG Uluslararası Halk Dansları Festivali, 16 Temmuz 2017 Pazar günü Barış Manço Açık Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan 19. Altın Karanfil Halk Dansları Yarışması ve Otantik Kostüm Yarışması’nın ardından son bulacak. 31. TUFAG Uluslararası Halk Dansları Festivali için Yalova'ya gelen ekipler Yalova Belediye Meclis Salonu'nda Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret ettiler.  Arjantin, Arnavutluk, Bulgaristan, Gürcistan, Sırbistan, Şili ve K.K.T.C temsilcileri ile festival üzerine sohbet eden Salman, ekipleri Yalova'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.