Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçal, “Halkın Nefes Alabileceği Alanlar Oluşturacağız”

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal il merkezindeki yeşil alanların artmasını istediklerini söyledi. Koçal bu amaçla Valilik binasının bulunduğu alanında yeşil alana dönüştürülmesini planladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Koçal, “Halkın Nefes Alabileceği Alanlar Oluşturacağız”

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal Yalova’nın yeşil alanlarıyla vatandaşların rahat nefes alabileceği bir ile dönüştürüleceğini söyledi. Bir çok şehrin düştüğü yanlışa düşmeyeceklerini ve Yalova’da vatandaşların rahat nefes alabileceği alanların sayısını arttıracaklarını dile getiren Koçal, “Bir çok kent gelişirken yeşil alanları ikinci plana iter. Oysa biz bu yanlışa düşmek istemiyoruz. Şehir merkezinde mümkün olduğunca fazla yeşil alan oluşturmak istiyoruz. Bu tip alanlar şehirlerin ve vatandaşların rahatça nefes alabildikleri alanlardır” dedi.

Bu kapsamda Yalova Valiliğinin yeraldığı noktanında yeşil alan olarak planlandığını dile getiren Koçal, “Sadece emniyet müdürlüğünün gitmesiyle olmaz. Biz orayı yeşil alan ilan ederken Arboretum’a da eski Valimiz Dursun Ali Şahin’ın döneminde resmi kurum alanı yaptık. Arboretum’da yapılacak proje bir bütünlük arz etmeli” dedi.

Bu yerin yeşil alan olmasının önemine değinen Başkan Koçal, “Bu bölgenin yeşil alan olması önemli. İl merkezinde yeşil alanların artması arzusundayız. Burası da önemli bir nokta” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.