Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’ın Çağrısına İnisiyatif Derneği Cevap Verdi

Kızılay’ın kan stoklarının tükenmeye başladığını duyurması üzerine harekete geçen Yalova İnsiyatif Derneği üyeleri kan bağışında bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kızılay’ın Çağrısına İnisiyatif Derneği Cevap Verdi

Pandemiye dayalı olarak bağışların azaldığı kan stoklarının da tükenme aşamasına geldiği Kızılay vatandaşlara sürekli olarak çağrıda bulunarak kan bağışında bulunmalarını talep ediyor. Bu noktada harekete geçen Yalova İnsiyatif Derneği üyeleri ise Kızılay Yalova Kan Bağışı Merkezi’ne giderek kan bağışında bulundular. Böyle zor zamanlarda millet olarak kenetlenmeyi bildiğimizi dile getiren dernek üyeleri tüm vatandaşları da Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet ettiler.

Öte yandan Kızılay Kan Bağışı Merkezi yetkilileri de kan stoklarının tükenmek üzere olduğunu yineleyerek, “Kızılay Kan Bağışı Merkezimiz kapalı Pazar yerinin hemen karşısında kan bağışlarını kabul ediyor. Pandemiye dayalı olarak kan bağışlarında ciddi bir düşüş yaşandı. Öte yandan kan talebi de önemli oranda arttı. Kan sadece insandan sağlanabilen bir madde. Dolayısıyla vatandaşlarımızın kan bağışlarına ihtiyaç duyuyoruz. Unutulmamalıdır ki bugün bir vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu kana yarın sizin de ihtiyacınız olabilir. O nedenle kan stoklarımızı her zaman güçlü tutmak zorundayız. Lütfen kan bağışında bulunun “ dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.