Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’dan Kan Bağışı Çağrısı

Kızılay’da Ramazan dolayısıyla kan bağışlarının azalması kan stoklarının da hızla tükenmesine neden oldu. Bu çerçevede Kızılay Yalova Kan Bağışı Merkezi yetkilileri de bir açıklama yaparak vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kızılay’dan Kan Bağışı Çağrısı

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Kızılay'da kan bağışlarının azalması, kan stoklarının da hızla tükenmesine neden oldu. Bu durum karşısında Kızılay Yalova Kan Bağışı Merkezi yetkilileri, vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet eden bir açıklama yaptı.

Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç maddesi olduğunu ve kan bağışının hayat kurtardığını vurgulayan Kızılay yetkilileri,  vatandaşları kan bağışı yapmaları konusunda duyarlı olmaya çağırdılar. Kızılay'ın Pazar Park karşısındaki kan bağış merkezinde, Cevdet Aydın Parkı önündeki kan bağışı tırında ve ilçelerle beldelerde de kan bağışlarını kabul ettiklerini hatırlatan yetkililer, kanın yarın herkese lazım olacağı anlayışı ile verilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Her yıl binlerce insan kan nakline ihtiyaç duymaktadır. Kaza, ameliyat, kanser ve lösemi gibi hastalıklar kan naklini gerekli kılabilmektedir. Kan bağışı, bu hastaların hayatlarının kurtarılmasına ve yaşam kalitelerinin artmasına katkıda bulunur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.