Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırım Heyeti Çiftlikköy’e Geliyor

Çiftlikköy’ün kardeş şehri olan Ukrayna’nın Kırım özerk bölgesine bağlı Chernomorsk kentinden gelecek heyet, 5 gün boyunca çeşitli temaslarda bulunacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Geçtiğimiz yıl imzalanan anlaşmayla kardeş şehir olan Çiftlikköy ile Chernomorsk arasındaki bağlar kuvvetleniyor. Her iki şehir arasında karşılıklı ziyaretler devam ederken son olarak iş adamlarından oluşan Kırım heyeti Çiftlikköy’ü ziyaret edecek. Chernomorsk 1.Vali Yardımcısı Yürdam Asan, Belediye Başkanı Sergey Krivobokob ve bazı iş adamlarından oluşan Chernomorsk heyeti 18 Ekim Cumartesi gününden itibaren çeşitli temaslarda bulunacak.

Heyet, ilk olarak Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı’nı ve Yürüyen Köşk’ü gezecek. Pazar günü Çiftlikköy’ü gezecek olan Kırım heyeti aynı akşam tanışma yemeğinde buluşacak.

Kırım heyeti Pazartesi günü ise çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Saat 10:00’da Belediye Başkanı Metin Dağ’ı, 11. 30’da da Kaymakam Hüseyin İçten’i makamında ziyaret edecek heyet, saat 15:30’da da Vali Doç. Dr. Yusuf Erbay’ın konuğu olacak.

Salı günü ise Aksa ve Akkim fabrikalarında incelemelerde bulunacak iş adamı heyeti Çarşamba günü ülkemizden ayrılacak. Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, her iki şehir arasındaki bağların giderek güçlendiğini, yapılacak bu ziyaretle ekonomik anlamda da birtakım ortaklıkların kurulabileceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.