Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kirazlı Sanayi Sitesinde Ünsal Kıran Yeniden Başkan Seçildi

Kirazlı Sanayi Sitesi Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede üyelerin oylarıyla Ünsal Kıran bir kez daha yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kirazlı Sanayi Sitesinde Ünsal Kıran Yeniden Başkan Seçildi

Kirazlı Sanayi Sitesi Olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'da katıldı. Esnafların yoğun katılımı ile gerçekleşen kongre öncesinde bir konuşma yapan Salman, "Kirazlı sanayi sitesi ilimizdeki önemli noktalardan birisi. Buradan gelen taleplere anında cevap vermeye çalışıyoruz. Sitedeki sorunların ortadan kaldırılması amacıyla da site yönetimi ile koordine halindeyiz. Bugüne kadar Kirazlı Sanayi Sitesi'nin daha modern bir hale getirilmesi amacıyla bir çok adımlar attık. Birlikte attığımız bu adımlar bundan sonra da devam edecek" dedi.
Kongre gereği hesap ve faaliyet raporları okunarak onaylandı. Ardından yapılan seçimlerde Ünsal Kıran başkanlığındaki liste bir kez daha seçildi. Seçim sonrasında konuşan Kirazlı Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Kıran, "Bu görevi uzun yıllardan beri bana layık gören esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Tek derdimiz Kirazlı Sanayi Sitesinin sorunları ortadan kaldırılmış, her açıdan modern bir yapıya kavuşmuş bir yer haline getirilmesidir. Bugüne kadar bu amaç doğrultusunda çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.