Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaytazdere’deki Spor Çalışmaları Konuşuldu

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal’ı makamında ziyaret eden Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon beldede bulunan spor tesisleri ve sürdürülen spor faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kaytazdere’deki Spor Çalışmaları Konuşuldu

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, İl Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ve Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kangal belediye çalışmaları hakkında konuklarına bilgiler verdi. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma sürdürdüklerinin de altını çizen Kangal bu anlamda beldede gerçekleşen spor faaliyetlerine verdikleri desteklerden dolayı Kalyon’a teşekkür etti.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon ise sporun her noktada yaygınlaşması gerek amatör ve gerekse profesyonel olarak spor yapılmasının teşvik edilmesi amacıyla ellerinden gelen her çalışmayı ortaya koyduklarını ifade etti. Bu anlamda Kaytazdere Belediyesi ile de koordineli bir çalışma ortaya konduğuna değinen Kalyon, başkan Kangal’a teşekkürlerini iletti. Beldedeki spor tesisleri ve bundan sonra ki çalışmalar konusunda da görüş alışverişinde bulunan Kalyon ardından makamdan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.