Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kar Yağışı Yalova'da Etkisini Arttırdı

Yalova'da yılın ilk karı yağdı. Kar yağışı özellikle şehrin yüksek kesimlerinde etkili olurken araçlar yolda kalmamak için zincir takmak zorunda kaldılar.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kar Yağışı Yalova'da Etkisini Arttırdı

Yalova'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Zaman zaman tipiye dönen kar yağışı özellikle Yalova-Bursa yolunun Süpürgelik mevkiinde etkili oldu. Vatandaşlar yolda kalmamak adına araçlarına zincir takarken karayolları ekipleri de yolda kar küreme çalışması yaptılar.

Karın sürmesi ve ulaşımı olumsuz etkilemesini göz önünde bulunduran Karayolları ekipleri ise 24 saat boyunca kar nöbetine başladılar. Karın zeminde tutunmaya başlaması halinde ekiplerin tuzlama çalışması yapacaklar öğrenildi.



Okullarda Tatil Yok

Öte yandan Yalova Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman'da ilde kar yağışına bağlı olarak okullarda tatili gerektirecek bir durum olmadığını belirtti. Kar yağışının etkisini daha da arttırması ve çocukların okullara gelip gidişine mani olacak bir durumun ortaya çıkması durumunda valilik kararı ile okulların tatil edilebileceğini dile getirdi.



Kapalı Köy Yolu Yok

Yalova İl Özel İdaresi de kar nedeniyle teyakkuza geçti. 7 araçla nöbette bekleyen İl Özel İdaresi ekipleri halen 2 greyder ile Güneyköy, Sugören, Ortaburun ve Kurtköy yollarında çalışma yapıyor. Özel İdareden yapılan açıklamada kapalı köy yolunun bulunmadığı da belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.