Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kantincilerden Vali Yılmaz'a Ziyaret

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova'nın pilot il seçildiği, "Kantin İşletmecileri Eğitimi" başlangıç törenine Vali Yılmaz'ı davet ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kantincilerden Vali Yılmaz'a Ziyaret

Yalova Türkiye'de bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Yalova, Türkiye Kantin İşletmecileri Federasyonu tarafından kantin işletmecilerinin eğitimleri anlamında pilot il seçildi. Türkiye'de ilk kez Yalova'da gerçekleştirilecek ve daha sonra diğer illere de yayılacak olan "Kantin İşletmecileri Eğitimi" başlangıç törenine ürkiye Kantin İşletmecileri Federasyon Başkanı Vahap Osmanoğlu da katılacak. Bu kapsamda Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak ve yönetim kurulu üyeleri dernek çalışmaları ve eğitimler konusunda bilgiler verdiler. Vali Yılmaz'ı açılış törenine de davet eden Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, "Türkiye Kantin İşletmecileri Federasyon Başkanı Vahap Osmanoğlu Türkiye'de ilk olacak olan, Kantin İşletmeci Eğitimi ile ilgili olarak Yalova'yı pilot il olarak belirledi. Kendisi Yalova'ya da gelecek. Sizi de Türkiye'de ilk olacak bu eğitimin başlangıç töreninde aramızda görmekten onur duyacağız. Eğitimin startını sizin ve federasyon başkanımızın birlikte vermesini çok arzuluyoruz" dedi.

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Türkiye'de ilk kez Yalova'da başlatılan ve pilot il statüsüne alınan eğitimle ilgili emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Yalova Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. Burada da dernek faaliyetleri ve eğitim hakkında bilgiler veren Işılak, "Sadece kantin işletmecilerimiz açısından değil, yavrularımızın sağlığı açısından da önemli gördüğümüz bu eğitimler ülkemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.