Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy'e, "Güler Yüzlü" Çöp Kovaları

Kadıköy Belediyesi beldede temizliğin daha kolay sağlanması adına, "Güler yüzlü" çöp kovalarını beldenin her yerine yerleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Kadıköy'e, "Güler Yüzlü" Çöp Kovaları

Kadıköy'ün modern bir yaşam alanına dönüştürülmesini sağlamak adına çalışan Kadıköy Belediyesi bu anlamda hız kesmiyor. Beldenin alt yapısı ve yol yapımı çalışmalarını hızla sürdüren belediye öte yandan da beldenin temizliğine yönelik adımlar atıyor. Beldede uzun süreden beri kullanılan ve eskiyen çöp kovaları da bu çalışmalar kapsamında değiştirildi. Belediye tarafından beldenin ana arterleri başta olmak üzere halkın yoğun olarak yaşadığı gölgelere güler yüzlü çöp kovaları yerleştirildi. Bu sayede beldenin temizliğinin daha kolay sağlanmasını hedeflediklerini dile getiren Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Beldemizde alt ve üst yapı kadar temizlik çalışmalarını da önemsiyoruz. Bu anlamda da adımlar atmayı sürdürüyoruz. Beldede kullanılan çöp kovaları eskimişti. Bizde beldemize yakışan çöp kovaları almayı kararlaştırdık. Kadıköy insanlarının yüzünün güldüğü, mutlu insanların yaşadığı bir yer. O nedenle çöp kovalarımız da güler yüzlü olsun dedik ve bu kovaları alarak beldemize yerleştirdik" dedi.

Vatandaşlarda Güler Yüzlü Çöp Kovalarını beğendiler. Vatandaşlar, "Beldemizde yerleştirilen yeni çöp kovaları bayram öncesinde güzel bir görünümün oluşmasına da neden oldu. Gülen yüzlü çöp kovalarını herkes çok sevdi. Beldemize hayırlı uğurlu olsun" dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.