Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

K77 Arama Kurtarma Ekibi Yalova'ya Döndü

Depremin yaşanmasından birkaç saat sonra hemen uçakla deprem bölgesine ulaşan K77 Arama ve Kurtarma ekibi bulundukları bölgedeki arama ve kurtarma çalışmalarının sona ermesi sonrasında Yalova’ya geri döndüler.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2023 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
K77 Arama Kurtarma Ekibi Yalova'ya Döndü

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin gerçekleşmesinin ardından sabahın erken saatinde kendi imkanları ile önce Kayseri ye daha sonrada karayolu ile Kahramanmaraş 'a giden K77 Arama Kurtarma ekibi 6 gün sonra Yalova' ya geri döndü.

Deprem bölgesinden gelen EKİBİ, Arama Kurtarma Dernekleri Federasyon Başkanı Adem Demirel, Ak Parti Yalova il başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Merkez İlçe başkanı Umut Güçlü ve çok sayıda vatandaş karşıladı. K77 olarak deprem bölgesinde gittikleri günden beri günde 1 saat uyku ile durmaksızın çalıştıklarını dile getiren ekip üyeleri, “Depremde yıkılan binaların enkazlarında kalan vatandaşlarımızı oradan sağ olarak çıkartmak her şeye değerdi. Onların dualarını almak, sevenlerine kavuşmalarına tanıklık etmek çok güzel bir duyguydu. Elbette birçok acıya da şahitlik ettik. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dediler.
Arama Kurtarma Dernekleri Federasyon Başkanı Adem Demirel de arama kurtarma ekibinde yer alan herkese ortaya koydukları insan üzeri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.