Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtfaiye Müdürlüğü Eğitimleri Sürüyor

Yaşam güvenliğinin sağlanması ve yangının başlangıç aşamasında söndürülmesi amacıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Çiftlikköy’de bulunan Safran Tekstil personeline “Yanma ve Yangın

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2007 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yaşam güvenliğinin sağlanması ve yangının başlangıç aşamasında söndürülmesi amacıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Çiftlikköy’de bulunan Safran Tekstil personeline “Yanma ve Yangın Güvenliği” konulu eğitim programı düzenlendi. Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, eğitim alan 120 personele katılım belgesi verdi.

Başkan Binicioğlu, personellere belgelerini verirken yaptığı konuşmada,”Geçen yıl 25.000 kişiye İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından eğitim verildi. İlköğretim okullarına, iş yerlerine, özel kurumlara yangından korunmayla ilgili seminerler, trafik kazalarında ilk yardım ve kurtarma teknikleri konulu eğitim programları düzenlendi. Bu etkinliklere hala devam ediyoruz, şimdi de belediye personelimize itfaiye salonunda eğitim veriyoruz. Bu eğitimi almak isteyen bütün vatandaşlarımız İtfaiye Müdürlüğü’ne başvurarak eğitim talebinde bulunabilirler” dedi. Başkan Binicioğlu, teorik olarak 2 saat eğitim alan Safran Tekstil personeline önümüzdeki günlerde pratik bilgilerin de verileceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.