Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnşaat Mühendisleri Odası İftarda Buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası Yalova Temsilciliği, üyelerine iftar yemeği verdi. İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Mahmut Renkler ve Yönetim kurulu üyeleri katılımcıları eşleriyle birlikte misafirleri kapıda karşıladılar ve teşekkür ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Sporyum tesislerinde verilen iftar yemeğine Yönetim kurulu ile birlikte katılan İnşaat Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Necati Şahin de bir konuşma yaptı.
Geceye katılan bütün mühendis ve ailelerine seslenen Başkan Şahin birlik ve beraberliğin önemine değindi. Şahin, "Bizler bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yalova bizim için değerli bir temsilciliktir. Gönül ister ki TMMOB yasası değiştirilsin ve İMO Bursa Şubesi Yalova Temsilciliği yerine "Yalova İnşaat Mühendisleri Odası" olarak çalışmalar yapılsın. Ancak bu sıkıntıyı hep birlikte olarak aşacağımıza inanıyorum. Odamız gerekli hazırlıkları yaparak Ankara'daki mühendis milletvekilleri ile görüşüp, TMMOB yasasının değişmesi için çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

TMMOB yasası, mühendislik, ihale, müteahhitlik, yapı denetimi, şantiye şefliği ve teknik uygulama sorumluluğu hakkında üyelere geniş bilgiler veren Şahin, davetlilerin gelecek bayramını şimdiden kutladı.

Gayet nezih ve sıcak bir ortamda geçen yemekte üyeler ve aileleri birbirleriyle bol bol sohbet etme fırsatı buldular. Gecenin anısına toplu fotoğraf çekilerek Yalova İnşaat Mühendisleri olarak son dönemde ülkemizde yaşanan ayrımcılığa tepki olarak meslekte birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.