Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmar Kirliliğiyle Mücadele Devam Ediyor

Çiftlikköy Belediyesi, imara aykırı, gelişigüzel yapılan baraka ve benzeri yapılara karşı mücadelesini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

İlçede yeni yaşam alanları oluşturulması için çalışmalarını hızla sürdüren Çiftlikköy Belediyesi, diğer yandan da imar kirliliğine karşı mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda Yasama Sitesi ve Gacık Deresi civarında imara aykırı durumda olan iki baraka ekipler tarafından yıkıldı. Çiftlikköy Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekiplerinin, Zabıta Amirliği kontrolünde gerçekleştirdiği yıkım işleminde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Barakaların yıkıldığı bölge rekreasyon alanları kurularak halkın kullanımına açılacak. Gacık Deresi kenarında yeni park ve oyun grupları kurulacak.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, kaçak yapılaşmaya karşı mücadelelerini son hızla sürdürdüklerini dile getirirken vatandaşların da yasalara uymasını istedi. Başkan Dağ, “İmar kirliliği ve kaçak yapılaşmaya karşı çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ekiplerimiz imara aykırı durumda bulunan yapıları titizlikle inceleyerek, yasaya aykırı yapılaşmaya fırsat vermiyor. Geçmiş yıllarda yapılan baraka benzeri yapılar da ekiplerimiz tarafından yıkılıyor.
Vatandaşlarımızdan da kaçak yapılaşma ve imar kirliliğine karşı bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Çünkü imara aykırı durumlarda büyük cezalar veriliyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.