Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlhan Evcin’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ak Parti Yalova Milletvekili İlhan Evcin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 85. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

İlhan Evcin mesajında şu sözlere yer verdi; ”Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 85. yıldönümünü kutladığımız bugün, Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.

Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti niteliğindeki dinamik Türkiye Cumhuriyeti'nde, aydınlık yarınlara doğru ilerlememizin sevinç ve huzurunu yaşadığımız gündür.
Bizi tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan yapan yüksek değerlerimizi daha gür bir sesle yüceltmenin günüdür.
Bu anlamlı günde Aziz Türk Milletimiz, kardeş kavgası çıkarma çabası içinde olan şer ve nifak odaklarına bir kez daha en anlamlı cevabı vereceğine inancımız tamdır.

Her bir vatan evladımız birlik ve bütünlüğümüzden asla taviz vermeyip, bu duygu birliğini koruduğu, kışkırtma ve tahrikler karşısında birbirinden şüphe duymak yerine daha sıkı kenetlendiği sürece, bölücü terörün hain saldırıları asla amacına ulaşamayacaktır.

Cumhuriyetimizin 85. kuruluş yıldönümünü ve Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını içtenlikle kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, Sevgi ve Saygılar sunuyorum”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.