Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlçelerde Uyuşturucu Tüccarlarına Darbe

Çiftlikköy ve Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonlarla zehir tacirlerine aman vermedi. Yapılan operasyonlarla 55 bin lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildiler.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2014 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
İlçelerde Uyuşturucu Tüccarlarına Darbe

Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla A.Y. (65) ile A.Y. (27) isimli şahısların ikametinde yapılan aramada mutfaktaki buzdolabı içerisinde 29 adet ecstasy hap, 95 adet Beyza kağıda sarılı bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı, haklarında gerekli adli işlemler yapıldı.

Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü de görev sahasında bir istihbarı değerlendirerek B.K. (25) ve V.K. (20) isimli şahısların evlerinin çevresinde yapılan kontrollerde iki ayrı poşet içerisinde 493 gram ağırlığında 2 bin adet ecstasy hap ve 230 gram ağırlığında kubar esrar maddesi ele geçirdi. Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Her iki operasyonda da ele geçirilen uyuşturucu maddelerin toplam değerinin yaklaşık 55 bin lira civarında olduğu bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.