Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlçe Minibüsleri Yeni Duraklarında

Yalova Belediyesi ile dün bir protokol imzalayan İlçe minibüs kooperatifleri Kazımiye Sokağın köşesinde kendilerine tahsis edilen duraktan seferlere başladılar.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova Belediyesi tarafından ilçelerden yolcu taşıyan kooperatif minibüslerinin il merkezine girerek indi bindi yapmalarının yasaklanmasının ardından tatsız olaylar meydana gelmişti. Bu kararı protesto eden minibüsçüler Yalova-İzmit E-130 karayolunu minibüsleri ile trafiğe kapatmışlardı. Bunun üzerine bölgeye gelen çok sayıda polis olaya müdahale etmek zorunda kalmış ve ufak çapta bir arbede meydana gelmişti. Bütün bu olaylar sonrasında Cumartesi günü Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu ve ilçe minibüs kooperatiflerinin başkanları bir araya gelerek il merkezinde bir durak tahsisi konusunda masaya oturmuşlardı. Yapılan görüşmelerde İstanbul Caddesi Kazımiye Sokak köşesinde bulunan boş arazinin minibüslere durak olarak tahsisine yönelik bir protokol imzalanmıştı. Bu protokol gereği ilçe minibüsleri tahsis edilen duraktan seferlere başladılar. Dün erken saatlerden itibaren durağa yerleşen ve yolcu indi bindisine başlayan minibüsler durağın belediye tarafından bir an önce asfaltlanmasını istediler.

Henüz yolcuların durağın yerini bilemediklerini dile getiren minibüsçüler ilçelere gidecek olan yolcuların Kazımiye Sokak üzerinde oluşturulan duraktan minibüslere binebileceklerini söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.