Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İDO Ara Tatilde 92 Ek Sefer Düzenleyecek

07-16 Kasım tarihleri arasında milyonlarca yolcunun seyahat edeceği birinci dönem ara tatili için hazırlıklarını tamamlayan İDO, yoğunluğu hafifletmek amacıyla 92 ek sefer planladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2025 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2025 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
İDO Ara Tatilde 92 Ek Sefer Düzenleyecek

Tatilin başlangıç ve bitiş günlerinde beklenen yoğunluğu karşılamak için ek seferler düzenleyen İDO, toplamda 548 deniz seferiyle hizmet verecek. Hesaplı seçenekler ve kampanyalı bilet fırsatlarıyla dikkat çeken İDO, milyonlarca öğrenci ve aileleri için cazip bir ulaşım alternatifi sunuyor.

İDO, 07 Kasım Cuma akşamı başlayıp 16 Kasım Pazar günü sona erecek olan 2025–2026 Eğitim-Öğretim Yılı birinci dönem ara tatiline hazır. Tatil süresince kara, hava ve deniz ulaşımında yoğunluk yaşanması beklenirken, İDO talebi karşılamak için tüm hatlarında ek sefer planlamalarını tamamladı.

Ara tatil boyunca toplam 92 ek sefer düzenleyecek olan İDO, böylece feribot ve deniz otobüsü sefer sayısını 548’e çıkarıyor. Özellikle Eskihisar–Topçular hattında 24 saat kesintisiz hizmet sunan araba vapurları, tatilciler için önemli bir kolaylık sağlayacak. Artan yakıt maliyetleri karşısında İDO’nun zaman, yakıt ve fiyat avantajı sunan hızlı feribot, deniz otobüsü ve arabalı vapur seferleri, tatilciler için konforlu bir alternatif olacak.

İDO ayrıca yıl sonuna kadar devam eden kampanyalarıyla yolcularına hesaplı bilet seçenekleri sunmayı sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.